Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-09@05:30:32 GMT

تعطیلی اتوبوس و مترو در صورت تدوام بی توجهی

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۵۵۴۶۷

صراط:

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با انتقاد از توجه دولت‌ها به حمل ونقل عمومی در کلانشهر‌ها بویژه کلانشهر تهران طی ١٠ سال اخیر، گفت: در حوزه عمرانی مترو در سال گذشته و درلایحه بودجه سال آینده ٦٢ میلیارد تومان لحاظ شده که تنها برای ساخت ۴۸ متر، مترو کافی است.

به گزارش ایسنا سید مناف هاشمی ضمن تبریک ٢٦ آذر ماه و گرامیداشت روز حمل و نقل به تمام زحمتکشان این عرضه و قدردانی از همراهی مردم شریف تهران گفت: بی شک شهرداری‌ها به تنهایی و صرفا از محل درآمد‌های حاصل نمی‌توانند زیر ساخت‌های لازم برای توسعه و نوسازی ناوگان را فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه انباشتگی ۱۰ ساله در حوزه حمل ونقل کار را برای مدیریت شهری سخت کرده است به قوانین متعدد بالادستی از جمله قانون حمایت از سامانه‌های حمل و نقل ریلی شهری و حومه مصوب سال ۸۵، قانون توسعه حمل و نقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت مصوب ۸۶، قانون استفاده از تسهیلات حساب ذخیره ارزی برای حمل و نقل ریلی و عمومی شهری مصوب سال ۸۸، قانون هدفمند کردن یارانه‌ها مصوب سال ۸۸، قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی مصوب سال ۸۹ اشاره کرد و گفت: در تمامی این قوانین دولت موظف به حمایت و اجرای تکالیفی در حوزه حمل و نقل با اولویت حمل و نقل عمومی درون شهری شده؛ اما متاسفانه تاکنون عزم جدی در عمل به تکالیف مذکور مشاهده نشده است.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به مصوبه ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس که توسط رئیس جمهور در ستاد ملی کرونا اعلام شده است، گفت: انتظار میرود با توجه به فرسودگی ناوگان در تهران، ٥٠ درصد از این تعداد اتوبوس سهم شهر تهران شود.

هاشمی تصریح کرد: در حال حاضراز مجموع نزدیک به ٥٦٠٠ دستگاه اتوبوس شهر تهران تعداد٣٤٠٠ دستگاه آن یعنی رقمی حدود ۶۱ درصد از کل ناوگان شهر تهران عمری بالای ١٢ سال داشته و فرسوده است که در صورت عدم نوسازی و توسعه ناوگان موجود؛ با افزایش بیش از پیش سن ناوگان و در نتیجه کاهش بهره وری و افزایش هزینه‌های جاری و در نهایت از رده خارج شدن اتوبوس‌ها را شاهد خواهیم بود. شهر تهران بر اساس اسناد بالادستی به حداقل۹۰۰۰ دستگاه اتوبوس نیاز دارد.

برای دستیابی به این هدف لازم است در یک برنامه میان مدت حدود ۶۰۰۰ دستگاه اتوبوس نوسازی و حداقل ۳۰۰۰ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان اتوبوسرانی شهر تهران افزوده شودکه البته با توجه به فرسودگی شدید ناوگان، نوسازی ۳۰۰۰ دستگاه تا پایان سال ١٤٠٠ امری اجتناب ناپذیراست.

وی با بیان اینکه تهران به ۲۵۰ کیلومتر دیگر مترو نیاز دارد، ادامه داد: ساخت ۲۵۰ کیلومتر مترو و تامین ۱۵۰۰ واگن برای خطوط متروی تهران ۲۵۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و نکته اینجاست چنانچه به مترو توجه نشود در آینده‌ای نه چندان دور، مترو را نیز مانند اتوبوسرانی باید تعطیل کرد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به اینکه رقم دقیق بدهی دولت به شهرداری تهران باید توسط نهاد‌های ذیربط بررسی شود تصریح کرد: اگر بخواهیم از زاویه عدم تحقق بودجه سالانه در ۱۰ سال گذشته به آن نگاه کنیم باید سالی ۸ تا ۱۰ هزار میلیارد تومان فعالیت عمرانی در مترو واتوبوسرانی صورت میگرفت که عملا چیزی حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان از سوی شهرداری و ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیارد و به اندازه‌ی یک دهم نیاز شهر را محقق کرده ایم.

هاشمی ادامه داد: حمل و نقل عمومی حق مردم به ویژه قشر متوسط جامعه است و طی دو سال گذشته بودجه شهرداری ١٥٠٠ میلیارد تومان در شرکت بهره برداری متروی تهران و ١٤٠٠ میلیارد تومان برای نگهداشت شهر به اتوبوسرانی تخصیص داده شده و همین طور مبلغ ۲۰۰۰ میلیارد تومان هم از طریق اوراق مشارکت و منابع خود در بحث احداث تونل و توسعه مترو هزینه کرده، ولی ببینیم دولت چقدر کمک کرده؟ در سال قبل چیزی حدود ۵۰ تا ۷۰ میلیارد تومان یارانه بلیط مترو دریافت کرده ایم و سوال من این است آیا این رقم در مقابل ۳۰۰۰ میلیارد تومان هزینه کرد شهرداری تهران عددی است؟

معاون شهردار تهران در ادامه صحبت‌های خود اظهار کرد: در حوزه عمرانی مترو در سال گذشته و در لایحه بودجه سال آینده ٦٢ میلیارد تومان لحاظ شده که من از نماینده دولت سوال میکنم؟ با این بودجه چند متر، مترو می‌توان ساخت؟ این درحالیست که در بودجه شهرداری تهران ۷۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران مترو لحاظ شده است. این میزان حمایت‌های شهرداری و دولت را مردم مقایسه خواهند کرد، شهرداری تهران حداقل به بیش از ٥٠ درصد از تعهدات خودش در حوزه حمل و نقل عمومی عمل کرده است.

وی با انتقاد از توجه دولت‌ها به حمل ونقل عمومی در کلانشهر‌ها بویژه کلانشهر تهران طی ١٠ سال اخیر گفت: در حوزه عمرانی مترو در سال گذشته و درلایحه بودجه سال آینده ٦٢ میلیارد تومان لحاظ شده که تنها برای ساخت ۴۸ متر، مترو کافی است.

معاون شهردار تهران گفت: در یکسال گذشته حداقل ٥٠ مکاتبه و جلسه حضوری به منظور پیگیری مطالبات در این حوزه داشتیم. گرچه واقف هستیم که بدترین سال تحریم و شرایط سخت کرونا را می‌گذرانیم؛ اما باید در نظر داشت علاوه بر اینکه درآمد‌های شهرداری نیز کم شده، هزینه‌های ما هم افزایش یافته است. معتقدم دولت هیچ کمکی در حوزه توسعه و نوسازی حمل و نقل و ترافیک به شهر تهران نکرده است، دولت‌ها حمل و نقل را رها کردند و مجلس هم در دو دوره‌ی قبل در این حوزه خوب نظارت نکرده است.

وی در ادامه به قانون جرایم راهنمایی و رانندگی اشاره کرد و گفت: برابر (ماده ۲۳) این قانون ۶۰ درصد از مبالغ جرایم متعلق به شهرداری‌ها است بر این اساس در سال گذشته می‌بایست ۱۰۰۰ میلیارد تومان از محل جرایم رانندگی دریافت می‌کردیم که تا این لحظه حدود ۶۰ تا ۷۰ میلیارد تومان دریافت کردیم که آن هم بخشی بصورت غیر نقد بوده است. پیش بینی ما این است که قریب به ۱۸۰۰ میلیارد تومان جریمه در سال جاری داشته باشیم و سهم تهران بالغ بر ۱۲۰۰ میلیارد تومان است که متاسفانه در لایحه پیشنهادی بودجه توجهی به آن نشده است.

معاون شهردار تهران با بیان اینکه در سال ٩٩، ریالی بابت یارانه بلیت از سوی دولت به شهرداری تهران پرداخت نشده است. تصریح کرد: نیت از گفتن این صحبت‌ها گله گذاری نیست، اما معتقدم باید در کنار هم و با هم موارد را جلو ببریم، ولیکن اگر واقعیت‌ها بازگو نشود و انتظارات روی هم انباشته شود به مردم جفا کرده ایم.

بنا براعلام روابط عمومی معاونت حمل و نقل، ترافیک شهرداری تهران؛ هاشمی در پایان اظهار کرد: گرچه زحمات این دولت قابل تقدیر است، ولی عقب ماندگی گذشته را با این ارقام نمی‌توان جبران کرد، بطور مثال دولت در لایحه بودجه سال ١٤٠٠ یارانه بلیت را ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعلام کرده، ولی نیاز فعلی شهر تهران ۳۰۰۰ میلیارد تومان است که این سهم دولت است و اگر بخواهیم سهم مردم را هم بین شهرداری و دولت تقسیم کنیم، سهم دولت ٤٥٠٠ میلیارد تومان خواهد بود. اگر بخواهم واضح بگویم با این ارقام نمی‌توانیم حمل و نقل عمومی که طی ١٠ سال از آن غفلت کردیم را سامان بخشیم.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: تعطیلی اتوبوس و مترو شهرداری تهران سید مناف هاشمی صراط ترافیک شهرداری تهران شهرداری تهران حمل و نقل عمومی دستگاه اتوبوس میلیارد تومان سال گذشته نقل و ترافیک بودجه سال شهر تهران حمل ونقل لحاظ شده مصوب سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۵۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

4 نکته درباره تعطیلی دفتر الجزیره در اسرائیل

 عصرایران ؛ ‌رضا غبیشاوی – کابینه اسرائیل به تازگی رای به تعطیلی دفتر الجزیره در اسرائیل داد. با این اقدام، نزدیک به 30 سال حضور الجزیره در اسرائیل به صورت موقت متوقف می شود. در این باره می توان به چند نکته اشاره کرد:


 حکم توقیف

روند تصمیم گیری این ممنوعیت قابل توجه است. پارلمان اسرائیل ماه گذشته مصوبه ای داشت که براساس آن، به دولت اسرائیل اختیار داد در صورتی که رسانه خارجی، "خطری علیه امنیت ملی اسرائیل" باشد می تواند فعالیت آن را در اسرائیل ممنوع کند.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل، الجزیره را شبکه "تروریستی" توصیف و آن را به تحریک علیه نظامیان اسرائیل متهم کرد. این درحالی است که رسانه های اسرائیلی گفته اند رئیس موساد توصیه کرده بود فعلا دست به این اقدام نزنند تا مذاکرات آتش بس جنگ غزه و بازگشت اسیران اسرائیلی تعیین تکلیف شود. 

وزیر ارتباطات اسرائیل در حال امضای حکم ممنوعیت فعالیت الجزیره در اسرائیل

تصمیم جلوگیری از فعالیت الجزیره در جلسه هیات وزیران اسرائیل به رای گذاشته شد و با اجماع به تصویب رسید. بعد از آن بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در توییتر (ایکس)، خبر تصویب را اعلام کرد. این حکم بعد از تصویب در هیات وزیران بلافاصله از سوی وزارت ارتباطات اسرائیل اجرا شد.
وزیر ارتباطات اسرائیل در مقابل دوربین، نامه دستور تعطیلی دفتر الجزیره را امضا و فیلم آن را در شبکه های اجتماعی منتشر کرد تا دقایقی بعد، کارکنان وزارت ارتباطات با حمایت نیروهای پلیس سراغ دفتر الجزیره در شهر قدس / بیت المقدس / اورشلیم رفتند و آن را پلمب کردند.

براساس تصمیم اجرایی تصویب شده در هیات وزیران اسرائیل، دفاتر الجزیره در اسرائیل به مدت 45 روز تعطیل و سایت های اینترنتی الجزیره عربی و انگلیسی در اسرائیل فیلتر می شوند. پخش برنامه های شبکه های الجزیره در شبکه های زمینی و کابلی اسرائیل نیز متوقف می شود. با پایان مهلت 45 روزه، این حکم باید تجدید شود. همچنین تجهیزات الجزیره در اسرائیل توقیف و جلوی پخش زنده و دیگر فعالیت های الجزیره در اسرائیل گرفته می شود. 
شبکه الجزیره هم در واکنش با رد این تصمیم دولت اسرائیل گفت که به دادگاه اسرائیل شکایت می کند.

اولین در 28 سال قبل

الجزیره اولین شبکه عربی و عربی زبان بود که 28 سال قبل در اسرائیل دفتر نمایندگی ایجاد و خبرنگار مستقر کرد. الجزیره بعد از راه اندازی در سال 1996 / 1375 ، پخش مستقیم از اسرائیل را شروع و میزبان میهمانان، کارشناسان و مقامات اسرائیلی شد گرچه در سال های اخیر، حضور مقامات اسرائیل در برنامه های زنده الجزیره به صفر نزدیک شد.

در آن سال ها، این کار الجزیره یک تابو شکنی تمام عیار بود به ویژه که دولت قطر به عنوان مالک و تامین کننده مالی آن، دولت اسرائیل را به رسمیت نمی شناخت. آن زمان، این کار الجزیره، به شدت مورد انتقاد قرار گرفت و شبکه به تلاش برای عادی سازی روابط با اسرائیل متهم شد. در آن مقطع، الجزیره به عنوان رسانه ای لیبرال و مدرن شناخته می شد که در مسیر برنامه دولت قطر برای عادی سازی روابط با اسرائیل گام برمی دارد. به همین دلیل به شدت از سوی فعالان اسلامگرا مورد انتقاد بود. جالب این جاست اکنون بعد از 28 سال، دولت اسرائیل حکم به تعطیلی دفتر الجزیره داد و این تصمیم با مخالفت های زیادی روبه رو شده است. الجزیره حالا اولین شبکه ای است که اسرائیل دفتر آن را تعطيل می کند.



وائل الدحدوح خبرنگار الجزیره در حملات اسرائیل به غزه زخمی شد. چند فرزند و نوه او هم در این حملات کشته شدند


آن زمان شبکه الجزیره ، شبکه ای لیبرال شناخته می شد و حالا شبکه ای اسلامگرا. آن زمان به عنوان حامی عادی سازی روابط با اسرائیل متهم می شد و حالا در جبهه مقابل اسرائیل قرار گرفته است.  
28 سال قبل که الجزیره در اسرائیل دفتر تاسیس کرد هیچ کس فکرش را هم نمی کرد روزی دولت اسرائیل، حکم به تعطیلی آن صادر کند و این تعطیلی با چنین مخالفت و جنجالی در جهان عرب و اسلام روبه رو شود. این در حالی است که معمولا اسرائیل از استقرار دفاتر نمایندگی رسانه های عربی و اسلامی در اسرائیل حمایت می کند.

ممنوعیت الجزیره در اسرائیل را می توان حاصل چند مورد دانست. اول تاثیرگذاری وزیران تندرو در کابینه اسرائیل. کابینه فعلی راست گراترین و تندروترین کابینه تاریخ اسرائیل است. دوم جنگ اسرائیل و حماس در غزه که 3 ویژگی منحصر به فرد دارد. اسرائیل برای اولین بار بعد از 19 سال از عقب نشینی تاریخی از غزه، ‌به این منطقه، حمله زمینی و آن را اشغال کرد. برای اولین بار به دنبال نابودی حماس و کنار راندن آن از حاکمیت بر غزه است. برای اولین بار در حمله به غزه، بحث اسیران پرتعداد اسرائیلی مطرح است. 

الجزیره در این جنگ ، از حماس و مردم غزه در مقابل اسرائیل، حمایت می کند. در حالی که همه رقبا یعنی شبکه های العربیه (وابسته به عربستان سعودی)، اسکای نیوز عربی (وابسته به ابوظبی امارات)، فرانس 24 عربی (وابسته به فرانسه) و بی بی سی عربی، مثل الجزیره، از حماس حمایت نمی کنند. الجزیره برای کشته شدگان فلسطینی در حملات اسرائیل از عنوان شهید و کشتن شدن آنها به دست ارتش اسرائیل را شهادت می خواند.  علاوه بر این،  از ارتش اسرائیل در همه حال با عنوان ارتش اشغالگر و اشغالگران یاد می کند و این برخلاف رویه دیگر شبکه های خبری پرمخاطب عربی و عرب زبان است. 

ارتش اسرائیل در ماه مه 2022 خبرنگار معروف این شبکه "شیرین ابوعاقله" را در جنین (کرانه باختری) به قتل رساند. همچنین در حمله اسرائیل به غزه، "سامر ابودقه" تصویربردار الجزیره کشته شد. حملات اسرائیل  "وائل الدحدوح" مدیر دفتر الجزیره در غزه هم در حملات اسرائیل،‌زخمی و  مجروح شد که پس از از دست دادن تعدادی از اعضای خانواده اش در بمباران قبلی در نوار غزه، از نوار تخلیه شد.


تاثیرات

تعطیلی دفتر الجزیره در اسرائیل به ضرر این شبکه است زیرا در پوشش تحولات اسرائیل و فلسطین به عنوان یکی از نقاط قوت این شبکه تاثیر منفی می گذارد.
پوشش خبری تحولات اسرائیل و فلسطین همیشه یکی از حوزه های اساسی فعالیت این شبکه است به ویژه در 7 ماه اخیر که جنگ غزه، به سوژه اصلی و خبر اول شبکه تبدیل شد. البته نوع پوشش جنگ غزه مورد انتقاداتی نیز قرار گرفته است. منتقدان الجزیره را به پوشش یک طرفه جنگ غزه و پوشش خبری بیش از حد و در نتیجه زدگی مخاطب از این سوژه متهم می کنند.

این تصمیم، به ضرر الجزیره به عنوان پربیننده ترین شبکه خبری ماهواره ای در جهان عرب است زیرا بر فعالیت آن تاثیر منفی می گذارد و همزمان به سود رقبای الجزیره از جمله العربیه و اسکای نیوز عربی است. البته به شرطی که بتوانند از این شرایط به سود خود استفاده کنند که احتمال زیاد بهره نخواهند برد زیرا الجزیره مخاطبان خاص خود را دارد.



 دفتر الجزیره در شهر قدس / اورشلیم 

این تصمیم به ضرر دولت اسرائیل است زیرا الجزیره را به عنوان پربیننده ترین شبکه خبری ماهواره ای در جهان عرب از دست می دهد. الجزیره یکی از کانال های دست اول انتقال خبرها و تحولات اسرائیل برای میلیون ها مخاطب در کشورهای عربی و غیرعربی است. با این تصمیم، اسرائیل خود را از این کانال محروم کرد. همچنین در انتقال خبرهای مربوط به اسرائیل، به ویژه دولت و ارتش، منبع دست اول کنار می رود و الجزیره منبع دست دوم خواهد شد. این شرایط به ضرر همزمان اسرائیل و الجزیره خواهد بود.

دفتر نمایندگی الجزیره در همه کشورهای منطقه حداقل یک بار تاکنون تعطیل شده و این شبکه با این گونه تعطیلی ها بیگانه نیست. با این حال تعطیلی این دفتر در جایی که  برخی در غرب آن را تنها دموکراسی خاورمیانه توصیف می کنند جالب توجه است. گرچه در کشورهای اروپایی نیز بعد از جنگ اوکراین،‌ دفتر شبکه های خبری وابسته به دولت روسیه تعطیل شد.

این تصمیم ممنوعیت به سود تندروها و گروه های افراط گرای ملی و تندرو مذهبی در اسرائیل است زیرا خبرنگاران الجزیره فعالیت های گروه های تندرو اسرائیلی را پوشش می دادند و اشکار می کردند. یکی از مهمترین بخش ها مربوط به حملات ارتش اسرائیل و شهرک نشینان اسرائیلی علیه فلسطینی ها در کرانه باختری و قدس شرقی است.

این تصمیم به سود حماس و دیگر گروه های فلسطینی است چرا که در پوشش خبری فلسطین – اسرائیل، کفه طرف اسرائیلی، تضعیف می شود.
این تصمیم به سود دولت فلسطین (تشکیلات خودگردان)‌ به ریاست محمود عباس است زیرا آنها معتقدند الجزیره، به سود رقیب شان (حماس)‌ فعالیت می کند.

این تصمیم به ضرر مخاطبان شبکه الجزیره است چرا که از دریافت خبرها و اتفاقات اسرائیل به ویژه شهر قدس/ بیت المقدس / اورشلیم ، شهرهای فلسطینی نشین / عرب نشین اسرائیل مثل اشدود و حیفا و منطقه نقب محروم می شوند. ممنوعیت الجزیره در اسرائیل، می تواند پوشش خبری الجزیره در مناطق فلسطینی کرانه باختری و غزه را هم تحت تاثیر منفی قرار دهد. 

ممنوعیت الجزیره به ضرر مردم شهر قدس / اورشلیم/ بیت المقدس است زیرا اسرائیل آن را بخشی از خاک خود و پایتخت خود می داند و فعالیت الجزیره را در آن ممنوع کرده است. این ممنوعیت به ضرر مردم عرب اسرائیل (فلسطینی های اسرائیل)‌ است. 

 الجزیره 


تاسیس الجزیره در سال 1996 / 1375 یک پدیده و نقطه عطف در تاریخ رسانه ای منطقه و جهان است. پدیده ای که تاثیرات آن را می توان در اکثر اتفاقات و تحولات منطقه دید. از جنگ افغانستان و عراق تا حملات اسرائیل به لبنان و  غزه. از بهار عربی تا جنگ سوریه و از محاصره قطر تا بازگشت طالبان.

شبکه الجزیره در قریب به 30 سال، فراز و نشیب بسیاری را طی کرد. با این حال می توان گفت این شبکه هر چه جلوتر رفت از میزان حرفه ای بودن آن (در مقایسه با گذشته اش)‌ کاسته شد. هر چه جلوتر رفت میزان نفوذ دولت قطر بر این شبکه افزایش یافت. کافی است نوع پوشش تحولات و حوادث ایران و سوریه، عربستان سعودی، مصر، بحرین و امارات در الجزیره را با روابط دوحه با  تهران، دمشق، ریاض،‌ قاهره، منامه و ابوظبی مقایسه کرد.


الجزیره یکی از برندهای قطر این شبه جزیره کوچک خلیج فارس است. بیشترین تاثیرات و تغییرات مثبت شبکه الجزیره را باید در جامعه، کشور و دولت قطر در سه دهه اخیر جستجو کرد. گرچه همزمان بزرگترین آسیب را هم دولت قطر به الجزیره وارد کرد؛ دولتی که مالک و تامین کننده مالی آن است. 

با وجود انتقادات مهم به عملکرد الجزیره در مقایسه با شبکه هایی چون بی بی سی عربی و فرانس 24 عربی،‌ الجزیره،‌ حرفه ای ترین شبکه خبری عربی زبان در منطقه است. انتقادات به الجزیره در بخش بی طرفی، استقلال تحریریه و تاثیرگذاری دولت قطر بر این شبکه است. با این حال الجزیره در حوزه هایی مانند تولید خبر و گزارش اختصاصی، پوشش خبری میدانی و به ویژه پخش زنده، فاصله زیادی نسبت به سایر رقبا دارد.

الجزیره با وجود همه انتقادات به عملکرد آن، بخشی از خاطرات تلخ و شیرین مردم خاورمیانه است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: چگونه رسانه قوی داشته باشیم؟  / ایران نیازمند خودکفایی رسانه ای وزیر نفت یا وزیر ابهام بنزینی؟ آیت الله کاظم صدیقی ؛ زنده باد ابهام 10 ویژگی سخنگوی خوب برای قوه قضائیه 10 نکته درباره اختلاس ۲ میلیون دلاری در بندر امام / چرا رسانه ها اختلاس را کشف نکردند؟ / روابط با کانادا را عادی کنید موشک های ایران در آسمان قدس ؛ عکس تاریخی  خبرگزاری کره شمالی جلوتر از مسوولان ایران

دیگر خبرها

  • اتوبوس چینی جوابگوی شرایط اقلیمی تهران خواهد بود؟!
  • ◄ تاکید بر احداث، توسعه و تکمیل پایانه ها و پارکینگ های شبکه مترو تهران + عکس
  • 4 نکته درباره تعطیلی دفتر الجزیره در اسرائیل
  • سرانجام احداث پایانه و پارکینگ ورزشگاه تختی در خط ۷ مترو
  • جنجال جدید شهرداری تهران درباره واردات اتوبوس
  • بیلبورد‌های شهرداری تهران در حمایت از خرید اتوبوس از چین
  • برگِ سبزِ دولت برای پایان دادن به پروژه‌های نیمه تمام در کشور
  • واردات اتوبوس‌های برقی هم مافیایی شد؟ / شهرداری تهران؛ متهم ردیف اول!
  • سنگ تمام زاکانی برای چینی‌ها؛ بنرهای جنجالی شهرداری تهران برای مقایسه خودروی داخلی با چینی/ عکس
  • این بنر عجیب از شهرداری در مترو صدای همه تهرانی‌ها را درآورد! +تصویر