Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی رییس علوم پزشکی ساوه گفت: از ابتدای شیوع بیماری تاکنون نتیجه آزمایش ۵ نفر مثبت بوده است که در بیمارستان های مدرس و چمران ایزوله شده و در حال دریافت خدمات درمانی هستند و در مجموع در این مدت سه نفر نیز فوت کردند.

دکتر عباس نیک روش در نشستی با خبرنگاران به بیان اقدامات صورت گرفته برای مقابله با کرونا ویروس پرداخت و اظهار کرد: هماهنگی بین بخشی و هماهنگی با سایر ادارات و تشکیل جلسات متعدد با محوریت کرونا ویروس و مدیریت و پیشگیری از عفونت حاد تنفسی از جمله اقدامات بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به تاثیر اطلاع رسانی توسط رسانه‌ها پرداخت و افزود: ایجاد حساسیت از طریق اطلاع رسانی توام با آموزش، تدبیر مناسبی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا بود که به خوبی انجام شد. معتقدیم در عین ایجاد حساسیت باید استرس را نیز کاهش داده و چتر خدمات را گسترده تر کنیم.

نظارت و مدیریت بر تردد مسافرین بویژه در ورودی شهر از سمت قم و برپایی چادر سلامت برای انجام تست و غربالگری از دیگر اقدامات تریاژی بوده است که بر اساس آن در مبادی ورودی با استفاده از دستگاه طب سنج مسافرین غربالگری می شوند.

وی افزود: دوری از تجمعات مهمترین توصیه برای پیشگیری از ابتلا به کرونا ویروس است. این ویروس نسبت به آنفولانزا کشندگی کمتری دارد اما گسترش شیوع آن بالاست.

ضدعفونی کردن محیط های اداری و کاری از دیگر توصیه ها در قالب دستور العمل کشوری است و باید روسای ادارات و کارفرمایان سفیر سلامت باشند و دغدغه سلامت مردم و کارکنان در اولویت باشد.

وی در ادامه به سطح بندی ارائه خدمات اشاره کرد و افزود: شهروندان به صرف یک سرماخوردگی به بیمارستان مراجعه نکنند بلکه با مراجعه به درمانگاه و کلینیک به درمان خود بپردازند و اجازه بدهند بیمارستان ها به موضوع اصلی درمان مبتلایان و افراد مشکوک بپردازند.

نیک روش به غربالگری در واحد‌های تولیدی و صنعتی به صورت روزانه نیز اشاره کرد و افزود: آموزش لازم برای این کار در محیط های کارگری ارائه شده است.

وی گفت: تامین مواد ضدعفونی کننده و زیرساخت های پیشگیری از ابتلا به بیماری در مراکز بهداشتی و درمانی و عموم مردم در دستور کار است . دیروز اولین محموله شامل  پنج هزار ماسک جراحی معمولی به همت خیرین سلامت و دانشکده برای شهرستان خریداری شده که توزیع می شود.

رییس علوم پزشکی ساوه گفت: از ابتدای شیوع بیماری تاکنون نتیجه آزمایش ۵ نفر مثبت بوده است که در بیمارستان های مدرس و چمران ایزوله شده و  در حال دریافت خدمات درمانی هستند و در مجموع در این مدت سه نفر نیز فوت کردند.

وی با بیان اینکه از ابتدای شیوع تاکنون نتیجه آزمایش 10 بیمار مشکوک نیز منفی اعلام شده است، گفت: بیمارانی که نتیجه آزمایش آنان مثبت بوده است به سمت تشدید مراقبت در فضای قرنطینه هدایت شده اند و افرادی که نتیجه آزمایش آنها منفی بوده است به سمت کاهش مراقبت و خروج از ایزوله هدایت می شوند.

وی به روند رو به رشد شیوع این بیماری در روزهای آینده و رسیدن به پیک خبر داد و افزود پیش بینی می شود که در حالت خوش بینانه تا ۱۵ فروردین و در حالت بدبینانه تا پایان بهار این ویروس وجود داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی ساوه کروناویروس ابتدای شیوع نتیجه آزمایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۳۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند

زهرا علی‌زاده اظهار کرد: فروردین امسال در مرکز ناباروری بیمارستان شهید مدرس ساوه ۲ فرزند پسر به دنیا آمدند ‌که والدین آنان سال گذشته همزمان با آغاز فعالیت این مرکز روند درمان خود را آغاز کرده بودند.

وی افزود: مادر یکی از این فرزندان ۳۸ ساله بوده که هشت سال از زندگی مشترک آنان سپری شده و در این سال ها چندین دوره در سایر مراکز تحت معالجه قرار گرفته بودند.

علی‌زاده خاطر نشان کرد: بارداری این مادر با استفاده از روش کمک باروری IUI، به وقوع پیوسته و زایمان ایشان نیز به دلایل علمی به روش سزارین انجام شد.

وی در خصوص نحوه درمان مادر دوم نیز گفت: این بانوی ۲۸ ساله که پس از ۶ ماه اقدام و درمان ناموفق به این مرکز مراجعه کرده بود نیز با استفاده از روش های اصلاح سبک زندگی بر مبنای طب ایرانی به ثمر رسیده و زایمان ایشان نیز با حضور مامای همراه، در بلوک زایمان مجتمع بیمارستانی شهید مدرس به وقوع پیوست.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه یادآور شد: مرکز درمان ناباروری ساوه زمستان ۱۴۰۱ افتتاح و فعالیت آن نیز از ابتدای سال گذشته برای پاسخ دهی به یکی از مطالبات به حق مردم در حوزه تخصصی درمان ناباروری آغاز شده و تا کنون ۱۹۰ زوج را پذیرش کرده است.

به گفته وی، فعالیت این مرکز با استفاده از کامل ترین تجهیزات و تخصص های لازم و با تعرفه دولتی، امکان دسترسی آسان و عادلانه به خدمات درمان ناباروری را برای شهروندان فراهم کرده و نتیجه ۳۰ درصدی در انجام روندهای درمانی خود داشته که انتظار می رود در سال جاری شاهد تولد فرزندان بیشتری در این مرکز باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تأثیرگذاری رسانه‌ها در عصر کنونی بیش از ابزارهای جنگی است
  • رشد بخش مسکن از منفی ۳.۸ در سال ۱۳۹۹ به مثبت ۴.۸ در سال گذشته
  • رشد بخش مسکن از منفی ۱۳.۸ در سال ۹۹ به مثبت ۴.۸ در سال ۱۴۰۲
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند
  • تجلیل مردم اراک و ساوه از پلیس در اجرای طرح نور
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!