Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، رییس اتحادیه صنف فروشندگان و تعمیرکاران طلا، جواهرات و ساعت بیرجند می گوید: کسادی بازار و اخذ مالیات بر ارزش افزوده و مالیات بر درآمد در این سالها سبب شده این واحدها که برخی از آنها سابقه 30 ساله دارند تعطیل شوند.
به گفته غلامحسین قربانی مقدم نوسانات قیمت طلا در روزهای اخیر، مردم را سرگردان کرده است و دیگر جرات خرید و فروش طلا را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی می گوید: مشتری طلافروشی ها به نصف کاهش یافته و فروش جزئی که در این واحدها می شود جوابگوی تامین هزینه های یک واحد صنفی نیست.
رییس اتحادیه صنف فروشندگان و تعمیرکاران طلا، جواهرات و ساعت بیرجند ابراز امیدواری کرد با اعلام نرخ ارز 4 هزار و 200 تومان از سوی دولت، بازار طلا هم به آرامش نسبی برسد.
به گفته قربانی مقدم پیش فروش سکه از سوی بانک مرکزی و توزیع سکه در بانک کارگشایی هم در ثبات قیمت طلا موثر بوده است اما این اقدام محدود به تهران است و باید در کلان شهر های دیگر نیز اجرا شود.
60 واحد طلافروشی و 4 کارگاه طلاسازی در شهر بیرجند فعالیت می کنند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۴۳۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی سه واحد متخلف توزیع عمده قطعات خودرو غیراستاندارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، مطهری در جمع کارشناسان دوایر حقوقی و اجرای استاندارد گفت: در راستای اجرای برنامه ابلاغی بازرسی از بازار توزیع و فروش قطعات خودرو از سوی سازمان ملی استاندارد ایران، کارشناسان این اداره کل با همراهی اداره امور حقوقی از مراکز عرضه وفروش قطعات خودرو در سطح استان یزد بازدید و بازرسی کردند.


وی افزود: این ۳ واحد مذکور به تمرکز، توزیع و فروش عمده قطعات خودرو مغایر با قوانین و مقررات استاندارد مبادرت کرده، که انواع سیبک، چراغ، لنت ترمز و آئینه از جمله این قطعات می‌باشند که این اقلام پس از توقیف در محل، به مراجع قانونی معرفی شده اند.


مدیرکل استاندارد استان یزد تصریح کرد: نشانه گذاری و علامت استاندارد بر روی لوازم یدکی خودرو و بسته بندی آنها الزامی است، ضمن این که درج کدرهگیری استاندارد و آدرس واحد تولیدی نیز بر روی بسته بندی لوازم یدکی به منظور بررسی اصالت و صحت سنجی نشان استاندارد اجباری است.


مطهری در پایان گفت: همشهریان عزیز می‌توانند، با ارسال کد ۱۰ رقمی زیر نشان ملی استانداردایران، به شماره پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ پس از گذشت چند ثانیه، از اصالت نشان استاندارد درج شده بر روی محصول و یا بسته بندی مربوطه اطمینان حاصل نمایند.

دیگر خبرها

  • افزایش فروش آیفون در چین
  • تخفیف‌های آیفون در چین کارساز شد
  • اعطای ۴۲ میلیارد دلار ارز در حوزه تولید در سال گذشته
  • رییس جمعیت هلال احمر: پایگاه و انبار خالی نداریم/ هلال احمر در کار سایر دستگاه‌ها دخالت نمی‌کند
  • این خودرو یک‌دفعه ۹۰ میلیون گران شد/ جدول قیمت
  • شناسایی سه واحد متخلف توزیع عمده قطعات خودرو غیراستاندارد
  • فروش میلیاردی دو کد در خوساز
  • جنجال پلمپ طلا فروشی‌های اعتصابی مشهد | آقای فرماندار شاکی شد | مگر بنده حق ندارم ورود کنم؟
  • چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد
  • ارز مسافرتی زائران اربعین پیش بینی شده است